Zwemkleding jongens

Zodra het zonnetje schijnt, kan een mooie zwembroek niet ontbreken. Badenstrand heeft een groot assortiment zwembroeken voor jongens. De stoere zwembroeken hebben verschillende kleuren en prints zodat u altijd een mooie zwembroek voor uw zoon vindt. De zwembroeken zijn van bekende merken als Brunotti, O'Neill en Regatta.

70 artikelen 1 - 70 van 70

Er komen geen producten overeen met de selectie.

70 artikelen 1 - 70 van 70

Jongens zwemkleding

Op zoek naar een stoere zwembroek voor uw zoon? Badenstrand heeft een ruim assortiment zwembroeken voor jongens van kwaliteitsmerken als Brunotti, O'Neill en Regatta. U kunt kiezen uit korte en lange zwembroeken. De zwembroeken zijn sneldrogend en sluiten goed aan, zodat uw kind comfortabel kan zwemmen. Daarnaast heeft Badenstrand ook wetsuits voor jongens.

Zwembroek jongens

Zwembroeken voor jongens zijn er in vele kleuren en prints. Badenstrand heeft een ruim assortiment jongens zwembroeken van bekende topmerken als Brunotti, O'Neill en Regatta. Korte zwembroeken, lange zwembroeken, strakke of losse zwembroeken. Op Badenstrand vindt u altijd een geschikte zwembroek.

Zwemshort jongens

De zwemshorts voor jongens zijn heerlijk voor een dagje strand of zwembad. Voor ieder kind is er wat wils, zwemshorts met print, in een felle kleur, kort, lang, strak, los of met strepen. Badenstrand heeft een groot assortiment zwemshorts van de beste kwaliteit.