Seahorse

alle bad en strand producten van Seahorse

Het merk Seahorse is een onderdeel van Cinderella. Seahorse is een gevestigd merk op het gebied van badtextiel. De strandlakens van dit merk zijn van hoge kwaliteit katoen velours en zijn hierdoor heerlijk zacht. Door het variërende aanbod zit er altijd een geschikte kleur bij voor u.

1 - 80 van 105

 

1 - 80 van 105

Seahorse strandlakens

Badenstrand biedt een uitgebreide collectie aan strandlakens aan van hoogwaardig merk Seahorse. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit aan badtextiel. De strandlakens van Seahorse zijn erg opvallend doordat er gebruik wordt gemaakt van felle kleuren en leuke printjes. Zo zit er geen enkel badlaken tussen wat niet opvalt. De lakens zijn te verkrijgen in verschillende maten en er zijn zelfs strandlakens speciaal voor dames en heren. Verder heeft u ook de keuze tussen de materialen badstof, katoen of velours. Door de filters aan de linkerkant te gebruiken vindt u makkelijker waar u naar op zoek bent!


Seahorse Hamamdoek

Hip op het strand bent u zeker met een hamamdoek van Seahorse. Deze doeken zijn super stijlvol, licht van gewicht en lekker zacht aan uw huid. De Seahorse hamamdoeken nemen vocht enorm goed op en drogen vervolgens bijzonder snel. De hamamdoeken van Seahorse zijn verkrijgbaar in trendy dessins. Hamamdoeken zijn een ware musthave voor op het strand, aan het zwembad of in de sauna en passen helemaal in de Ibiza-style. Een hamamdoek met print, franjes of in een effen kleur.