Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Watersport

Er is niets zo prettig als een verfrissende duik nemen bij warm weer. Met de producten op deze pagina doet u dat op een actieve manier. Zo vindt u op deze pagina onder andere bodyboards, skimboards en funtubes. De producten zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en bieden veiligheid en kwaliteit in alle omstandigheden. Met deze leuke watersport producten wordt een dagje strand of zwembad nog leuker!

Bodyboards

Maak uw dagje strand of zwembad nu helemaal compleet met onze mooie collectie watersport producten. Zo vindt u hier bijvoorbeeld bodyboards van hoogwaardige kwaliteit, waarmee uw kinderen zich veilig kunnen amuseren in het water. Bent u op zoek naar een specifiek product of een specifieke kleur? Gebruik dan de filters van het scherm om het zoeken te vereenvoudigen. Vergeet niet om bodyboard te selecteren!

Skimboard

Met een skimboard van Badenstrand kan uw kind zich dagenlang vermaken op het water. De producten in dit assortiment zijn van hoge kwaliteit, wat betekent dat het veilig is en uw kind er lang mee kan spelen. Ontdek zelf wat een rust het u geeft en wat een plezier aan uw kind door er een te bestellen. Of ga er stiekem zelf ook even mee aan de slag en voel u weer jong!

Opblaasboot

Lekker dobberen op het water met een mooie opblaasboot? Wij hebben diverse opblaasbare boten in ons assortiment van zeer hoge kwaliteit. Deze lopen uiteen van reguliere opblaasboot tot zelfs een opblaas kajak of kano. Een stuk peddelen kan relaxt zijn, maar ook een zeer intensieve activiteit. Voor extra verkoeling kunt u natuurlijk altijd het water in plonsen.

Opblaasband

Spelen in het water is leuk en dobberen op het water ook. Wij bieden daarom verschillende opblaasbanden aan om lekker mee te spelen én te dobberen. Daarnaast is een glijbaan natuurlijk nog grotere pret in een opblaasband! Geniet deze zomer optimaal met een mooie opblaasband!

Watersport fun artikelen

Als u op zoek bent naar artikelen om plezier te beleven met watersport, dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina kunt u alles vinden om uw (sport)dag op het water compleet te maken. Bekijk het assortiment, kies uw favoriete watersport fun artikel en bestel het vandaag nog!