Selecteer op
Klantenservice

Libeco

alle producten van Libeco

Libeco is een Belgisch bedrijf dat een naam heeft gemaakt en inmiddels één van de beste linnen producenten ter wereld is geworden. Door gebruik te maken van de beste kwaliteit vlas kunnen zij de kwaliteit van hun linnen zo opschroeven dat er het hoogst haalbare ontstaat. En dit is te merken aan de producten van Libeco. Om de perfecte kwaliteit te kunnen garanderen maakt Libeco gebruik van het Belgian Linen kwaliteitslabel waar strenge eisen aan zijn verbonden; zo moet minstens 85% van het gewicht bestaan uit natuurlijke vlasvezels met een EU-oorsprong. Naast de hoge kwaliteit besteedt Libeco ook veel aandacht aan design. Dit resulteert dan uiteindelijk in mooie producten van de beste kwaliteit. Precies wat u zoekt toch?

9 artikelen 1 - 9 van 9

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gastendoek Libeco Gray Stripe

Gastendoek Libeco Gray Stripe

€ 24,00

€ 13,95

9 artikelen 1 - 9 van 9

Libeco Fauta

Het merk luxe kwaliteitsmerk Libeco is bekend over de hele wereld vanwege de hoge kwaliteitsproducten. De prachtige Fauta's van Libeco zijn erg populair vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege de prachtige look. Libeco heeft verder een erg brede collectie, zo zijn er lakens, hamamdoeken, kussenslopen en hoeslakens.

Libeco linnen

Libeco is een Belgisch merk en staat bekend om de prachtige linnen producten. Libeco ontwikkelt linnen producten van zeer hoogwaardige kwaliteit. De stof is van nature ecologisch en daarom erg comfortabel voor de huid. De producten behouden jarenlang een unieke en mooie uitstraling.