Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Opblaasbare Kano

Een opblaasbare kano is ideaal om mee op vakantie te nemen. Onderstaande kano's zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze lang mee gaan en tegen een stootje kunnen. Doordat de kano's opblaasbaar zijn, zijn ze compact mee te nemen en handig om te vervoeren. De kano's zijn in een mum van tijd opgeblazen. De opblaasbare kano's zorgen voor ongekend waterplezier, zowel in de zee, op een rivier of in het kanaal!

Opblaaskano

Wanneer u op uw vakantieadres graag een watersport wil beoefenen maar u heeft niet de ruimte om grote spullen mee te nemen, dan is een opblaasbare kano ideaal. Deze kano's zijn makkelijk op te vouwen en kunnen vervolgens zeer compact vervoerd worden. De opblaasbare kano's zijn eenvoudig in gebruik en zijn zo opgepompt. Oftewel veel waterplezier in een compacte vorm!

Kano peddel

Als u gaat kanoën, dan is het ook wel zo prettig om een peddel te hebben. Gelukkig kunt u deze ook direct in ons assortiment vinden en mee bestellen als u een kano uitkiest. Heeft u al een kano maar bent u toe aan nieuwe peddels? Bekijk ons assortiment en kies uw favoriete peddel.