Strandlaken

Gratis Verzending

Bij Badenstrand kunt u terecht voor zachte en comfortabele strandlakens in alle soorten en maten en in verschillende uitvoeringen. Ons assortiment bevat ook de lichtgewicht strandlakens: fouta's, hamamdoeken en kikoys. Deze speciale en bijzondere strandlakens en badlakens zijn extra licht en gemakkelijk mee te nemen op reis. Daarnaast zijn de fouta, hamamdoek en kikoy erg trendy tegenwoordig en een graag gezien accessoire. Selecteer links in het menu welke kleur, type en maat strand- of badlaken u wenst en de strandlakens van uw keuze worden direct hieronder weergegeven. Wilt u meer advies over strandlakens? Kijk dan eens op onze adviespagina.

1 - 80 van 521

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 7
 

1 - 80 van 521

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 7

Strandlakens

Bij Badenstrand heeft u de keuze uit meer dan 10 verschillende topmerken strand- en badlakens. U heeft de keuze uit meer dan 100 verschillende soorten strandlakens, die in diverse maten verkrijgbaar zijn. Als u specifiek op zoek bent naar een strandlaken voor op vakantie, dan zijn de fouta, kikoy en hamamdoek wellicht een aanrader voor u. Dit zijn lichtgewicht strandlakens met unieke eigenschappen. Dit strand- en badlaken absorbeert erg goed en hebben mooie kleurpatronen. Badenstrand heeft ook een ruim assortiment strandlakens en badlakens voor kinderen, met allerlei leuke prints.


Strandlaken groot

Een groot strandlaken is ideaal voor een dagje aan zee. Zo heeft u geen last van het zand en kunt u lekker helemaal op de handdoek liggen. De grote strandlakens geven een echt luxe gevoel en zijn heerlijk zacht. De strandlakens zijn van hoge kwaliteit van topmerken als Essenza, Seahorse en Esprit. Door deze uitmuntende kwaliteit gaan de strandlakens extra lang mee wat dus gegarandeerd voor jaren lang plezier zorgt..


Strandlaken rond

Ronde strandlakens zijn de laatste jaren razend populair. Ronde strandlakens zijn perfect om alleen of samen op te liggen. Ze zijn lekker groot en hebben mooie prints. De strandlakens zijn sneldrogend en vochtabsorberend. Met een rond strandlaken steelt u de show op het strand! De ronde strandlakens zorgen er daarnaast ook voor dat u makkelijker samen op het strandlaken kunt liggen. Wel zo gezellig!


Strandlaken kind

Ieder kind wil een mooi strandlaken. Een strandlaken met print, felle kleuren of zelfs van Disney. De strandlakens voor kinderen absorberen goed vocht en zijn sneldrogend. Perfect als uw kind de hele dag in het water ligt. Naast normale kinder strandlakens heeft Badenstrand ook kinder hamamdoeken en foutas. Zo is er voor ieder wel iets wat aan de wensen voldoet.


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: