Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Rip Curl

alle producten van Rip Curl

Het bekende merk Rip Curl is in 1969 is opgericht door twee surfers. Begonnen vanuit de passie voor surfen is het merk uitgegroeid tot een volwaardig sportmerk dat zich richt op diverse soorten sportkleding van duurzame kwaliteit. Bij de productie van de hoogwaardige artikelen focust Rip Curl zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen en zoekt het bedrijf altijd naar manieren om haar productieproces nog duurzamer in te richten. Een perfecte combinatie van kwaliteit en duurzaamheid! De bad collectie van Rip Curl is omvangrijk en bestaat uit mooie producten, voor ieder wat wils.

Rip Curl bikini

De bikinis van Rip Curl zijn verkrijgbaar in talloze vrolijke kleuren, varianten en prints. Of u nu mooi een éénkleurige bikini zoekt, of iets met leuke printjes en kleuren, dan bent u bij Rip Curl bikini’s aan het juiste adres. De bikini’s zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Dit komt omdat Rip Curl zich focust op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De bikini’s van Rip Curl zitten lekker zacht, en door de kleuren straalt u veel vrolijkheid uit. In uw Rip Curl bikini kunt u optimaal genieten van uw dagje strand of zwembad.

Rip Curl zwembroek

Ook de zwembroeken van Rip Curl zijn beschikbaar in talloze vrolijke kleuren, prints en varianten. De zwembroeken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voelt comfortabel aan op uw huid. De zwembroeken zijn voorzien van trekkoorden om het optimale pasvorm te creëren. Daarnaast zijn de zwembroeken voorzien van zakken en is het gemaakt van een sneldrogende stof. Met de vrolijke zwembroeken van Rip Curl straalt u de hele dag op het strand of aan het zwembad.