Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

IntexIntex is het welbekende merk achter de opblaaszwembaden en opblaasmatjes. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zorgt Intex er voor dat het producten produceert die jarenlang mee gaan. Zo kunt u ongelimiteerd genieten van de geweldige zwembaden en zwemartikelen van Intex. Intex biedt een uitgebreid assortiment van diverse zwembaden aan waaronder speciale kinder en baby badjes, opblaasbare zwembaden en opzet zwembaden. Met behulp van de filter vindt u eenvoudig en snel uw ideale zwembad of opblaasdier!

Intex Waterplezier

Met Intex geniet iedereen in het warme weer van veel water plezier. Intex heeft de mooiste opblaasmatjes, opblaaszwembaden, framezwembaden en veel meer waterfun. Laat uw kinderen genieten in het water en geniet zelf ook lekker mee. Intex is er namelijk voor iedereen deze zomer!

'

Intex Zwembaden

Met de zomer weer in zicht en de stijgende temperaturen kan een goed zwembad natuurlijk niet ontbreken in uw tuin. Op Badenstrand vindt u een uitgebreide collectie aan zwembaden van hoogwaardig merk Intex. Deze zwembaden zijn ideaal voor in uw tuin en zijn makkelijk om op te zetten. De baden zijn tevens ook te verkrijgen in verschillende kleuren, printjes en maten, zo zit er gegarandeerd een zwembad tussen dat u zoekt. U heeft de keuze uit zwembaden gemaakt van polyester of kunststof. Gebruik de filters aan de linkerkant zodat u makkelijk en sneller vindt waar u naar op zoek bent!