Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Waterschoenen kind

Laat uw kind zorgeloos genieten van het water en strand door ze waterschoentjes aan te geven. De voeten worden door de schoenen goed beschermd tegen scherpe voorwerpen en dieren. Ze zitten comfortabel en zijn extreem licht. Ook is er veel keuze in sluiting om het uw kind zo gemakkelijk mogelijk te maken, ga voor een rits sluiting, klittenband of elastiek. Waterschoen voor kinderen zijn perfect voor op het strand, in de bergen, bij het meer of bij de rivier.

Kinder waterschoenen

Waterschoenen zijn belangrijk voor de bescherming van de voeten van uw kind. Op badenstrand.nl hebben we kinderwaterschoentjes van maat 28 tot 37 in de leukste kleuren en patronen. Ga voor een geheel roze waterschoen of toch liever een zwarte schoen met fel gele strepen over de gehele schoen. Ook is er variatie in sluiting om het zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken voor kinderen. Hier vindt u voor ieder kind de juiste waterschoenen.

Waterschoenen jongens

In het assortiment waterschoenen op Badenstrand kunt u kiezen uit allerlei soorten, vormen en maten. Als u op zoek bent naar waterschoenen voor uw zoon, dan bent u hier dus ook aan het juiste adres. Tip: Filter op jongens om zo direct het geschikte assortiment te ontdekken.

Waterschoenen meisjes

Naast jongens waterschoenen, kunt u bij Badenstrand natuurlijk ook een mooi assortiment waterschoenen voor meisjes vinden. De leukste kleuren zorgen voor een vrolijk geheel en uw dochter zal het ongetwijfeld prettig vinden om deze waterschoenen aan te trekken. Ontdek het nu zelf en bekijk ons assortiment!