Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Lay Z Spa

alle producten van Lay-z-Spa

Lay-z-spa heeft een mooie collectie opblaasbare spa's op de markt gezet, die perfect zijn voor een uitgebreid avondje relaxen in de tuin. U kunt kiezen uit diverse typen jacuzzi's die stuk voor stuk zijn voorzien van een prachtig design en die zijn gemaakt van de beste materialen. De opblaasbare jacuzzi's van Lay-z-spa zijn bovendien eenvoudig te verplaatsen, waardoor u ze overal mee naar toe kunt nemen. Kom tot rust en ervaar het gevoel van wellness nu ook thuis met de opblaasbare jacuzzi's van Lay-z-spa.

Lay-z-spa Jacuzzi

Wilt u graag een avondje tot rust komen in uw eigen tuin? Neem dan snel een kijkje in het assortiment opblaasbare jacuzzi's van lazy-z-spa! Lazy-z-spa heeft een prachtige collectie jacuzzi's die eenvoudig zijn op te zetten en die geschikt zijn om te gebruiken met meerdere personen tegelijk. Gebruik de filters op het scherm om het zoeken naar uw ideale Lazy-z-spa nu nog makkelijker te maken.

 Lay z Spa miami

Het merk Lay-Z-Spa heeft vele heerlijke jacuzzi's die u binnen no time op zet en ook weer afbreekt. Een van de meest populaire baden is de Miami. Dat deze jacuzzi zo populair is is ook niet zo gek aangezien hij is voorzien van een mooie look en prettige tools. Zo is hij voorzien van een zachte, isolerende bodem met mozaïek print, pomp met flip-up touchscreen controlepaneel, Freeze Shield en besparingsstand. Bekijk alle varianten en vindt uw favoriete jacuzzi om in tot rust te komen.