Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Zwemartikelen

Zwemmen is een heerlijke manier op verkoeling te zoeken bij warm weer. Het is echter wel belangrijk dat u veilig zwemt. Zo kunt u op deze pagina onder meer zwembrillen vinden, waarmee u goed kan zien waar u zich in het water bevindt. Daarnaast vindt u hier alles om comfortabel en gemakkelijk te snorkelen, van snorkelbrillen tot zwemvliezen.

Zwembadaccessoires

Niets is zo heerlijk tijdens de warme zomerdagen, als het nemen van een frisse duik in het zwembad. Met de zwembadaccessoires van Badenstrand wordt dit nu nóg leuker. Kies bijvoorbeeld uit diverse opblaasdieren, bananen of regenbogen, of ontdek de onderwaterwereld met behulp van een mooie zwembril. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk dagje zwembad! Op zoek naar een specifiek product? Gebruik dan de filters om het zoeken nog makkelijker te maken.

Zwembril

De onderwaterwereld bewonderen door een mooie zwembril kan het beste met een van onze zwembrillen. Wij hebben een groot assortiment met diverse zwembrillen in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Kijk hierboven wat bij u past.

Snorkelmasker

Lekker snorkelen kan natuurlijk heel prettig met een snorkelset, maar ook met een snorkelmasker! Het verschil met een reguliere snorkelset is dat een snorkelmasker ervoor zorgt dat u gemakkelijk door uw mond én neus kunt ademen onder water.

Zwemvliezen

Als een speer vooruit in het water en tussen de vissen zwemmen kan het beste met een van onze speciale zwemvliezen. De zwemvliezen kunnen onderwater behoorlijk handig zijn als u lekker wilt dobberen of juist heel hard wilt gaan. Er zijn diverse maten, kleuren en modellen bij ons verkrijgbaar. Welke past bij u?


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: