Type Product
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Hamamdoek

Bekijk hier ons grote assortiment hamamdoeken, welke een graag gezien accessoire vormt voor het strand, sauna en zwembad. Een hamamdoek is oorspronkelijk bedoeld voor gebruik in de sauna, maar deze zijn ook ideaal als strandlaken te gebruiken. Tegenwoordig is de hamamdoek niet meer weg te denken op de stranden van populaire badplaatsen overal ter wereld. Een hamamdoek heeft een aantal unieke eigenschappen: een hamamdoek is licht van gewicht, goed absorberend, snel droog en zeer soepel. Door deze eigenschappen is een hamamdoek prettig in gebruik en erg handig om mee te nemen op vakantie. Omdat hamamdoeken vallen onder de lichtgewicht strandlakens kunt u ze eenvoudig meenemen op reis. Selecteer in het keuzemenu van deze pagina uw wensen ten opzichte van de hamamdoek en bestel deze eenvoudig en voordelig online. Wilt u meer advies over Hamamdoeken? Kijk dan op onze adviespagina.

Hamam handdoek

Hamamdoeken worden ook wel fouta of kikoy genoemd. Een hamamdoek is lichtgewicht en klein op te vouwen waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen op reis. De hamamdoek is sneldrogend en vochtabsorberend waardoor u zich razendsnel afdroogt. De hamamdoek is te gebruiken als strandlaken, picknickkleed en omslagdoek. Perfect om mee te nemen tijdens het backpacken of in uw handbagage. Kies voor een fijne en zachte hamamdoek van bijvoorbeeld Seahorse en Call it fouta.

Fouta

Een fouta is een soort hamamdoek die uit Tunesië komt. De hamamdoek is lekker groot en zeer geschikt als strandlaken. De fouta hamamdoek is erg licht en sneldrogend waardoor deze makkelijk mee te nemen is op reis. De foutas zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Kikoy

De kikoy is een soort hamamdoek die oorspronkelijk uit Kenia komt. De kikoy is fijn om te gebruiken als strandlaken en te verkrijgen in vele kleuren. De lichtgewicht hamamdoek is van topmerken zoals Pure Kenya. Ideaal om mee te nemen op reis!

Hamamdoek met badstof

Een hamamdoek met badstof aan de onderkant is perfect als strandlaken. Door de badstof droogt u zich in een handomdraai af en kunt u heerlijk op de andere kant van de hamamdoek liggen. De hamamdoeken zijn voorzien van mooie kleuren en prints.

Wat is een hamamdoek?

Als u op vakantie gaat wilt u artikelen meenemen die licht in uw koffer zijn en weinig plek innemen. Een badlaken is onmisbaar tijdens uw vakantie en een hamamdoek kan de oplossing zijn. Een hamamdoek is namelijk een dunne handdoek die voor veel doeleinde gebruikt kan worden. Doordat ze licht in gewicht zijn en compact kunnen worden opgevouwen is het ideaal om mee te nemen in uw reiskoffer. Een hamamdoek is te gebruiken als strandlaken, picknickkleed en zelfs als omslagdoek! Daarnaast is een hamamdoek sneldrogend en vochtabsorberend. Ideaal!