Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ipanema

Ipanema

Het merk Ipanema vindt haar oorsprong in het altijd zonnige Brazilië in 1971. Alle collecties van Ipanema zijn dan ook gebaseerd op het gezellige strand Ipanema Beach in Brazilië. De slippers zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal dat wordt gebruikt heet PVC, hierdoor is elke slipper uit de collectie van Ipanema heel zacht, flexibel, comfortabel en bestand tegen water. De collectie Ipanema die bij Badenstrand.nl te verkrijgen is bestaat uit slippers voor dames, heren, jongens en meisjes. Ontdek onze ruime collectie en koop vandaag nog Ipanema slippers online!

Ipanema Slippers

Al jaren produceert Ipanema prachtige kwalitatief hoogwaardige slippers. Het merk Ipanema is wereldberoemd en is inmiddels in meer dan 90 landen verkrijgbaar. Er worden dan ook meer dan 200 miljoen paar slippers en sandalen per jaar geproduceerd. De collectie van Ipanema bestaat onder andere uit heren en dames slippers die met veel zorg worden gemaakt. De slippers worden gemaakt van PVC, hierdoor is elke slipper heel zacht, flexibel, comfortabel en bestand tegen water.

Ipanema Dames slippers

De mooiste damesslippers vindt u bij Bad en Strand. Bad en Strand heeft namelijk een grote collectie met slippers van het topmerk Ipanema. Dit merk combineert stijl met hoog comfort voor in de zomer. Voor iedere vrouw is er veel keuze uit diverse modellen, kleuren en dessins.

Ipanema Heren slippers

De meeste mannen houden van slippers in de zomer. Ipanema heeft een collectie met de mooiste heren slippers voor u. De slipper zijn stoer, stijlvol en natuurlijk erg comfortabel tijdens het lopen. Geniet van de frisse wind aan uw voeten in de slippers van Ipanema.

Ipanema Kinder slippers

Ook voor de kids zijn slippers natuurlijk heerlijk. Ipanema heeft daarom ook gedacht aan uw kleintjes en een collectie met hele vrolijke kinder slippers voor u samengesteld op Badenstrand. Kijk eens rond naar welke slippers er bij uw kind passen!

Ipanema sandalen

De Ipanema sandalen zijn de perfecte match met uw zomeroutfits. De luchtige sandalen hebben een lekker loopcomfort en creëren een optimale pasvorm voor uw voeten. Neem snel een kijkje op deze pagina zodat u in de zomermaanden optimaal kunt genieten van het lekkere zonnetje!

Ook leuk om te bekijken zijn de volgende modellen: