Type Product
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Kikoy

De kikoy, ook wel hamamdoe of fouta genoemd, heeft een aantal eigenschappen waardoor ze zeer prettig zijn voor in de sauna, op het strand of in het zwembad. Kikoys zijn zeer licht van gewicht, vocht absorberend, snel drogend en soepel, waardoor deze prima gebruikt kan worden als omslagdoek na het zwemmen. Badenstrand biedt kikoys van topmerk Pure-Kenya, een bekend merk dat unieke kikoys laat maken in Kenia. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om uw kikoy direct online te bestellen. Wilt u meer advies over Kikoys? Kijk dan op onze adviespagina.

Kikoys

Een kikoy is een soort hamamdoek die gebruikt kan worden als omslagdoek, strandlaken of picknickkleed. Doordat de hamamdoeken lichtgewicht zijn, neem je deze makkelijk mee op reis of in je strandtas. Badenstrand biedt duurzame kikoys aan van het merk Pure Kenya. De kikoys zijn vrolijk gekleurd en versierd met franjes en maken uw zwemkleding helemaal compleet. Kikoys zijn verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen.

Kikoy strandlaken

Een kikoy strandlaken is ideaal om mee te nemen voor een dagje strand of een verre reis. Doordat de kikoys zeer licht in gewicht zijn, vocht absorberend en sneldrogend is een kikoy fijner om mee te nemen dan een normaal strandlaken. Daarnaast kan een kikoy ook nog gebruikt worden als omslagdoek als u uit het zwembad komt. Met een kikoy zit u in ieder geval altijd goed. Bekijk het aanbod op onze pagina en maak kennis met het merk Pure Kenya.