GoPro

Alle GoPro Producten

GoPro is al jaren producent van hoogwaardige actioncamera’s van de beste kwaliteit. Het merk biedt een ruim assortiment aan camera’s, accessoires, statieven en zelfs drones aan. GoPro is opgericht in 2002 en is sindsdien al wereldwijd bekend. Het merk vindt het belangrijk dat mensen hun leven kunnen vastleggen, zelfs in de meest extreme situaties zoals tijdens het surfen, bergbeklimmen, duiken of snowboarden. Waarin GoPro zich onderscheid van de rest is dat het merk veel handige software biedt waarmee beelden meteen makkelijk bewerkt en gedeeld kunnen worden. Alle producten van GoPro zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te gebruiken.

GoPro Hero Camera's

Het merk GoPro biedt een ruim assortiment aan actioncamera’s van hoogwaardige kwaliteit. In deze markt is het merk dan ook zeker koploper. De actioncamera’s van GoPro zijn te gebruiken in de meeste extreme omstandigheden. Van surfen, duiken, bergbeklimmen tot aan snowboarden. Met de GoPro kan alles makkelijk worden vastgelegd. Het merk heeft zelfs een camera ontwikkeld die tot 60 meter onder water kan worden gebruikt. Zo kunnen alle ervaringen en belevenissen goed op beeld worden vastgelegd en makkelijk worden gedeeld. De Hero collectie bestaat uit de Hero 5 Black, Hero 5 Session en de Hero 6 Black.

GoPro Accessoires

Wilt u uw ervaringen overal en altijd haarscherp vast leggen met uw GoPro? Dan bieden de accessoires van GoPro een uitkomst. Van speciale omhulsels die uw camera beschermen tegen water, modder, botsingen en dieptedruk, tot handige bevestigingen die ervoor zorgen dat u uw camera vast kunt maken aan uw helm, borst, tas of fiets. GoPro heeft het allemaal. Naast items die specifiek bedoeld zijn voor uw camera, heeft GoPro ook nog een aantal andere algemene accessoires in haar collectie opgenomen. Zo zijn de opladers van dit merk bijzonder handig in gebruik en laadt u hier in een handomdraai al uw usb-producten mee op.