GoPro

Alle GoPro Producten

GoPro is al jaren producent van hoogwaardige actioncamera’s van de beste kwaliteit. Het merk biedt een ruim assortiment aan camera’s, accessoires, statieven en zelfs drones aan. GoPro is opgericht in 2002 en is sindsdien al wereldwijd bekend. Het merk vindt het belangrijk dat mensen hun leven kunnen vastleggen, zelfs in de meest extreme situaties zoals tijdens het surfen, bergbeklimmen, duiken of snowboarden. Waarin GoPro zich onderscheid van de rest is dat het merk veel handige software biedt waarmee beelden meteen makkelijk bewerkt en gedeeld kunnen worden. Alle producten van GoPro zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te gebruiken.

GoPro Hero Camera's

Het merk GoPro biedt een ruim assortiment aan actioncamera’s van hoogwaardige kwaliteit. In deze markt is het merk dan ook zeker koploper. De actioncamera’s van GoPro zijn te gebruiken in de meeste extreme omstandigheden. Van surfen, duiken, bergbeklimmen tot aan snowboarden. Met de GoPro kan alles makkelijk worden vastgelegd. Het merk heeft zelfs een camera ontwikkeld die tot 60 meter onder water kan worden gebruikt. Zo kunnen alle ervaringen en belevenissen goed op beeld worden vastgelegd en makkelijk worden gedeeld. De Hero collectie bestaat uit de Hero 5 Black, Hero 5 Session en de Hero 6 Black.

GoPro Karma Drones

De drones van het kwaliteitsmerk GoPro zijn ideaal voor het maken van haarscherpe foto’s op verschillende hoogtes en vanuit meerdere hoeken. U kunt u GoPro Hero 5 of Hero 6 aan de drone vastmaken en hem dan de lucht in laten gaan. Ook bestaan er verschillende drones waar al een camera zit ingebouwd. Doordat de drones zijn voorzien van verschillende handige functies kunt u hem probleemloos besturen. De drones zijn tevens voorzien van een stabilisator én een terugkeer functie waardoor de drone vanzelf terugvliegt wanneer hij buiten bereik dreigt te gaan. Verder maken ze nauwelijks geluid en hebben ze een vliegtijd van 20 minuten.