Materiaal
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Lenskleur
Merk
Serie
Montuurvorm
Uitneembare lens
Spiegelende glazen
Antislip montuur
Diameter lens (mm)
Breedte neusbrug (mm)
Pootlengte (mm)
Prijs
Levertijd
Korting

Zonnebril heren

Zonnebril heren

Een mooie zonnebril mag uiteraard niet ontbreken deze zomer. Daarom heeft Badenstrand speciaal voor u een schitterende collectie heren zonnebrillen geselecteerd, die er niet alleen super goed uitzien, maar die ook nog eens is samengesteld uit de beste merken. Dankzij de vele soorten modellen en kleuren is er voor iedere man wel een geschikte zonnebril te vinden. Bescherm uw ogen goed tegen de zon met één van onze mooie zonnebrillen.

Heren zonnebril

Een goede zonnebril beschermt uw ogen tegen potentiële UV-straling. Badenstrand heeft verschillende soorten heren zonnebrillen. Zo kunt u kiezen voor een polaroid zonnebril, een inklapbare zonnebril of een bril die u over uw normale bril kunt dragen. Daarnaast is er de keuze uit verschillende monturen en glazen. Kies bijvoorbeeld voor een hippe pilotenbril, een wayfarer zonnebril, een ronde zonnebril of een bril met spiegelende glazen. De zonnebrillen voor mannen zijn van topmerken als POC, Brunotti en Sinner. Bij Badestrand vindt u altijd een zonnebril die bij u past!

Ronde zonnebril heren

Een ronde zonnebril is de laatste jaren erg hip. Een ronde zonnebril voor heren is verkrijgbaar in zwart, bruin en grijs. U kunt de ronde zonnebril gemakkelijk combineren en beschermt uw ogen perfect tegen de zon. Daarnaast ziet u er ook erg fashionable uit.

Clubmaster zonnebril heren

De Clubmaster zonnebril geeft u een stijlvolle uitstraling. De Clubmaster zonnebril voor heren is verkrijgbaar met verschillende kleuren glazen. De zonnebril is een combinatie van vierkant en rond en heeft alleen een montuur aan de bovenkant. De zonnebrillen zijn makkelijk te combineren.

Piloten zonnebril heren

Een pilotenbril voor heren is al jaren razend populair. Pilotenbrillen hebben een herkenbare vormgeving en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met spiegelglazen. De heren pilotenbrillen zijn van bekende merken als POC, Sinner en Brunotti.