Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Type zwembad
Opties
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Zwembad

Zwembad

Bent u op zoek naar een zwembad voor in uw achtertuin? Dan bent u bij Badenstrand aan het juiste adres! Hier vindt u een groot aanbod opblaaszwembad, kinderzwembaden en zelfs inbouwzwembaden van verschillende kwaliteitsmerken. Wij bieden u zwembaden in alle soorten en maten, dus of u nu een kleine of juist een hele grote achtertuin hebt, hier vindt u altijd een zwembad naar wens.

Zwembaden

Een frisse duik nemen is wellicht de lekkerste manier van verkoeling tijdens warme zomerdagen. Wat is er nu nog fijner om deze frisse duik in uw eigen achtertuin te kunnen nemen? U vindt op deze pagina zwembaden in alle soorten en maten, van een simpel opblaas zwembad tot opzet zwembad en zelfs inbouw zwembaden.

Kinderzwembad

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Badenstrand een groot assortiment aan kinderzwembaden. Deze zijn zeer geschikt voor zowel baby's als kinderen van iets hogere leeftijd. Zorg er dus voor dat uw kind optimaal waterplezier heeft in de zomer en kies het ideale kinderzwembad!

Opzetzwembaden

Opzetzwembaden zijn net een stukje groter, steviger en stabieler dan opblaaszwembaden. WIj bieden kleine opzetzwembaden aan, maar ook hele grote! Zo kunt u uw baby en kinderen lekker laten poedelen in het water deze zomer, maar kunt u ook een zwembad kopen dat zo groot is voor het hele gezin.

Opblaasbaar zwembad

Gemakkelijk een zwembad in de tuin deze zomer? In een handomdraai heeft u dat geregeld met een van onze opblaaszwembaden. Geniet van waterplezier in uw eigen tuin. We hebben opblaaszwembaden van ieder formaat en voor iedere tuin. Kijk eens wat bij u past!

Zwembadonderhoud

Het plezier van een eigen zwembad wordt alleen maar groter wanneer u kunt genieten van een goed onderhouden zwembad en met de producten van Badenstrand wordt dit u makkelijker dan ooit gemaakt. Ontdek het gemak zelf door de mogelijkheden te bekijken op onze pagina vol met zwembadonderhoud producten!