Zwembad

Zwembad kopen

Bent u op zoek naar een zwembad voor in uw achtertuin? Dan bent u bij Badenstrand aan het juiste adres! Hier vindt u een groot aanbod opblaaszwembad, kinderzwembaden en zelfs inbouwzwembaden van verschillende kwaliteitsmerken. Wij bieden u zwembaden in alle soorten en maten, dus of u nu een kleine of juist een hele grote achtertuin hebt, hier vindt u altijd een zwembad naar wens.

1 - 80 van 106

 
Zwembad Gre Atlantis Ovaal 1000
SALE

Zwembad Gre Atlantis Ovaal 1000

€ 3.859,00

€ 3.249,00

Zwembad Gre Bora Bora Ovaal 610
SALE

Zwembad Gre Bora Bora Ovaal 610

€ 1.369,00

€ 1.179,00

Zwembad Gre Atlantis Rond 350
SALE

Zwembad Gre Atlantis Rond 350

€ 1.359,00

€ 1.185,00

1 - 80 van 106

Zwembaden

Een frisse duik nemen is wellicht de lekkerste manier van verkoeling tijdens warme zomerdagen. Wat is er nu nog fijner om deze frisse duik in uw eigen achtertuin te kunnen nemen? U vindt op deze pagina zwembaden in alle soorten en maten, van een simpel opblaas zwembad tot opzet zwembad en zelfs inbouw zwembaden.


Kinderzwembad

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Badenstrand een groot assortiment aan kinderzwembaden. Deze zijn zeer geschikt voor zowel baby's als kinderen van iets hogere leeftijd. Zorg er dus voor dat uw kind optimaal waterplezier heeft in de zomer en kies het ideale kinderzwembad!


Opzetzwembad

Opzetzwembaden zijn net een stukje groter, steviger en stabieler dan opblaaszwembaden. WIj bieden kleine opzetzwembaden aan, maar ook hele grote! Zo kunt u uw baby en kinderen lekker laten poedelen in het water deze zomer, maar kunt u ook een zwembad kopen dat zo groot is voor het hele gezin.


Opblaaszwembad

Gemakkelijk een zwembad in de tuin deze zomer? In een handomdraai heeft u dat geregeld met een van onze opblaaszwembaden. Geniet van waterplezier in uw eigen tuin. We hebben opblaaszwembaden van ieder formaat en voor iedere tuin. Kijk eens wat bij u past!


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: