Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Opblaasfiguren zwembad

Het is een beeld wat zeer vaak terugkeert: opblaasfiguren voor bij het zwembad of voor mee naar het strand. Zowel jong als oud geniet hiervan en de keuze is enorm groot! U kunt namelijk kiezen uit grote of kleine opblaasfiguren, welke verschillen van flamingo's, eenhoorns, meloenen, bananen, tot de iets klassiekere krokodillen. Zonder een opblaasfiguur is uw dagje aan het zwembad of strand tegenwoordig niet meer compleet!

Opblaasdieren

Badenstrand heeft een zeer grote collectie opblaasdieren, welke tegenwoordig niet meer bij de zwembaden weg zijn te slaan. Deze kunt u bestellen van merken zoals Swim Essentials, Sunnylife en Bestway. Dit zijn topmerken waarmee u verzekerd bent van kwalitatief goede opblaasbare dieren! Hierbij kunt u ook nog eens de keuze maken of dat het een opblaasdier voor uw kind of voor uzelf is! Er zijn namelijk verschillende kindermodellen, maar ook opblaasbare dieren die groot genoeg zijn voor volwassenen.

Opblaas flamingo

Hét bekendste opblaasdier van het moment is de opblaasbare flamingo. Deze roze tweevoeter is niet weg te denken aan de waterkant. Doordat Badenstrand meerdere merken, zoals Sunnylife, Swim Essentials en Bestway, in het assortiment heeft, heeft u de keuze uit meerdere Flamingo's die opblaasbaar zijn.

Opblaasbare zwaan

Naast een groot assortiment aan flamingo's heeft Badenstrand ook een groot scala aan opblaasbare zwanen. Deze dieren voelen zich thuis in het water, waardoor Sunnylife en Swim Essentials een aantal opblaasbare zwanen in het assortiment op hebben genomen. Hierbij kunt u kiezen tussen zwembanden of ride-on zwanen, waar u op kunt zitten!