Kleur
Soort
Prijs
Levertijd
Korting

Sarong

Op Badenstrand vindt u een uitgebreid sarongs. Een sarong is een omslagdoek die perfect te gebruiken is op het strand, aan het zwembad of naar de sauna. De doeken zijn ontzettend licht en voorzien van stijlvolle prints. Dankzij het grote formaat zijn de sarongs ook te gebruiken als strandlaken of ligdoek. De sarongs zijn ware eyecatchers en bovendien het ideale kledingstuk tijdens deze zomer! Wilt u meer advies over sarongs? Kijk dan op onze adviespagina.

Sarong

Een sarong is een handig accessoire voor op het strand, in de sauna of aan het zwembad. Een sarong wordt ook wel pareo of omslagdoek genoemd. De sarong is makkelijk om te knopen als een echt strandjurkje voor als u zich even snel wilt bedekken. U kunt kiezen uit verschillende sarongs, een sarong met print, een sarong uit Kenia van het merk Pure-Kenya of een speciale sauna sarong. Bovendien kunt u de sarong gebruiken als strandlaken of ligdoek. Maak uw zwemkleding helemaal compleet met een handige strand pareo!

Sarong knopen

Een sarong is onmisbaar voor een dagje strand en is daardoor een echte musthave. Maar hoe knoop je een sarong zodat het blijft zitten? Hierbij een korte uitleg.

1. Rok

Vouw de sarong dubbel zodat u een driehoek heeft. Vervolgens pakt u de twee punten bij uw middel en deze knoopt u om uw middel. Een andere manier om een rokje te knopen is door de sarong dubbel te doen zodat u een rechthoek heeft. Pak vervolgens twee punten, knoop deze en laat de knoop op de middel hangen.

2. Jurk

Hang de sarong helemaal uit en houdt achter uw rug. Pak vervolgens de twee bovenste punten en knoop deze ter hoogte van uw bikinitop. U kunt de jurk ook op andere manieren dragen. Knoop bijvoorbeeld over de schouder voor een speels effect.