Selecteer op
Klantenservice

Atlantis

Ademen onder water was nog nooit zo makkelijk als met de gezichtsnorkels van Atlantis. Het unieke ontwerp van de snorkel bedekt uw gezicht volledig, waardoor u gewoon door uw neus en mond kunt blijven ademen, zonder zo een vervelend mondstukje te hoeven gebruiken. De ronde lens zorgt bovendien voor een helder gezichtsveld van 180 graden en het ingenieuze ontwerp voorkomt het beslaan van het glas. De Atlantis full face snorkels zijn voorzien van een speciale Dry-Top technologie die uw snorkel beveiligd tegen golven. Kortom, vermaak uzelf uren in de prachtige onderwaterweld, met de full face snorkels van Atlantis!

55 artikelen 1 - 55 van 55

Er komen geen producten overeen met de selectie.

55 artikelen 1 - 55 van 55

Atlantis Snorkels

De gezichtssnorkels van Atlantis zorgen ervoor dat u urenlang de onderwaterwereld kunt ontdekken, zonder iets te hoeven missen! De kristalheldere lens zorgt voor een uitstekend gezichtsveld en de lange snorkelpijp zorgt ervoor dat uw snorkel hoog boven het water ligt. De Atlantis full face snorkel heeft bovendien ventielen aan de onderzijde van de bril, die ervoor zorgen dat het water wel weg, maar niet erin kan stromen. Mocht er dus onverhoopt water in uw snorkel terecht komen, dan is dit geen enkel probleem!

Atlantis Snorkelmasker

Atlantis is het kwaliteitsmerk die de beste snorkelmaskers maakt. De maskers van Atlantis zijn full face onderwater maskers die ervoor zorgen dat u door uw mond en neus kunt blijven ademen. U heeft dus geen verschillende onderdelen nodig, want de maskers van Atlantis zijn een alles in een masker. De maskers van Atlantis komen in verschillende kleuren. Badenstrand biedt Atlantis maskers aan in onder andere blauwe, geel en zwarte kleuren.