Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Type zwembad
Opties
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Opzetzwembad

Opzetzwembaden zijn altijd voorzien van een een metalen frame waardoor de zwembaden stevig en stabiel zijn. Opzetzwembaden zijn er in verschillende prijsklasse waardoor er voor elke tuin en elk budget een opzetzwembad verkrijgbaar is. In ons assortiment vindt u ronde, ovale en rechthoekige zwembaden. Deze opzetzwembaden zijn ideaal voor het gehele gezin, doordat ze vaak een redelijk groot formaat hebben. De meeste opzetzwembaden zijn gemakkelijk op te bergen tijdens de wintermaanden.

Opzet zwembad kopen

Opzet zwembaden zijn ideaal voor een gezin met veel kinderen. De zwembaden hebben een groot formaat en zijn verkrijgbaar in ronde, ovale of achthoekige vorm. Wilt u een zwembad kopen dat jaren meegaat? De zwembaden zijn van hoge kwaliteit en zijn makkelijk op te bergen in de wintermaanden. De meeste opzetzwembaden worden geleverd met trapje en zijn ook geschikt om in te graven. De zwembaden van Badenstrand zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle kwaliteitseisen en veiligheidseisen. Hierdoor heeft u gegarandeerd jaren zwemplezier!

Opzetzwembad rechthoekig

Met een rechthoekig opzetzwembad kiest u voor de makkelijkste vorm om in te passen. Vaak kunt u deze mooi kwijt in een deel van uw tuin, en is er ook nog ruimte om er omheen te lopen. Let goed op de verschillende formaten rechthoekige opzetzwembaden om er zeker van te zijn dat u er een koopt die goed in uw tuin past. Wilt u alleen de rechthoekige opzetzwembaden zien? Gebruik dan de filters.

Opzetzwembad rond

Een speelsere vorm zijn de ronde opzetzwembaden. Deze zwembaden roepen meer op tot gezelligheid in het zwembad, door de ronde vorm kunt u makkelijk spelletjes spelen in het water of gezellig samen hangen in het verkoelende water. Let ook bij de ronde opzetzwembaden goed op het formaat om er zeker van te zijn dat het wel bij uw wensen aansluit.