Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Type zwembad
Opties
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Kinderzwembad

Wat is er nu leuker voor uw baby of kind om met lekker weer met water te spelen? Alle baby en kinderzwembaden zijn eenvoudig op te blazen en is snel gevuld met water. Daarnaast zijn baby en kinderzwembaden verkrijgbaar voor elk budget en iedere tuin. Bij onderstaande zwembaden moet u altijd voor een horizontale en schone ondergrond zorgen. Het beste kunt u onder het kinderbadje een onderzeil of tapijt onder leggen. Bekijk hieronder het hele assortiment baby en kinderzwembaden.

Baby zwembad

Baby zwembaden zijn speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Door het kleine formaat zijn de zwembadjes makkelijk op te blazen en snel gevuld met water. Hierdoor past een baby zwembad in iedere tuin. De zwembadjes voor kinderen en baby's zijn gemaakt van sterk vinyl en gaan jarenlang mee. Bovendien zijn de kinderzwembaden vaak vrolijk versierd met kikkers, schildpadden en vissen, wat zorgt voor extra zwemplezier!

Kinderzwembad kopen

Als u een kinderzwembad wilt kopen dan bent u bij Badenstrand aan het juiste adres. Met topmerken als Bestway en Intex kunt u altijd rekenen op de hoge kwaliteit, waardoor uw kinderen een lange tijd kunnen genieten van verkoeling in de tuin. Bekijk het assortiment, kies uw favoriet en koop deze vandaag nog!