Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

SinnerVoor comfortabele en trendy producten moeten u bij Sinner zijn. De fijne slippers en zonnebrillen bijvoorbeeld van Sinner stellen u in staat om lekker onbezonnen van de zomer te genieten. Door gebruik te maken van de beste materialen, trendy kleuren en innovatieve technologieën zorgt Sinner ervoor dat u optimaal kunt genieten van de zomer!

Sinner Slippers

Op zoek naar een trendy slipper volgens de laatste mode? Kijk dan eens naar de slippers van Sinner. Door gebruik te maken van de laatste trends op fashion gebied creëert het merk prachtige slippers voor in de zomer die u zo comfortabel mogelijk laten genieten van de zomer.

Sinner Zonnebril

Bent u op zoek naar een zonnebril met een uniek design en zeer goede bescherming voor uw ogen? Dan is een zonnebril van Sinner ideaal! Fashion en bescherming worden namelijk zeer goed gecombineerd door Sinner!

Sinner Slippers

Naast zonnebrillen heeft Sinner ook een enorm groot assortiment slippers, welke ook bij Badenstrand te verkrijgen zijn. Deze slippers zijn beschikbaar in heren, dames, jongens, meisjes en zelfs baby modellen! Dat betekent dus dat ook voor u een mooie Sinner slipper in het assortiment zit!


Daarnaast heeft Badenstrand ook nog: