Aqua Sphere

alle producten van Aqua Sphere

Het Italiaanse merk Aqua Sphere richt zich al sinds 1998 op het ontwikkelen van comfortabele zwembrillen, voor zowel recreanten als professionals. De producten van Aqua Sphere worden ontwikkeld met het oog op optimale performance voor de atleet. Zo zitten de brillen zeer comfortabel en bieden ze perfect zicht in het water. Dankzij continue innovatie weet Aqua Sphere al jarenlang topatleten zoals Michael Phelps te voorzien van zwembrillen!

15 artikelen 1 - 15 van 15

Er komen geen producten overeen met de selectie.

15 artikelen 1 - 15 van 15

Aqua Sphere Producten

Het kwaliteitsmerk Aqua Sphere heeft een prachtige collectie met onder andere zwembrillen, badpakken en badmutsen voor zo wel ware profs als de recreatieve zwemmer. De producten van Aqua Sphere zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn zeer functioneel en erg comfortabel. Met de producten van Aqua Sphere zorgt u er zeker voor dat u het beste in u zelf naar boven haalt in het water!

Aqua Sphere Zwembril

De Aqua Sphere zwembrillen zorgen voor een extra hoge snelheid onderwater. De brillen van Aqua Sphere zijn ontworpen met een speciale vorm zodat deze bril weinig weerstand biedt. De pasvorm van de brillen van Aqua Sphere is altijd erg comfortabel en de brillen zorgen daarbij ook voor helder zicht onder e boven water.

Aqua Sphere Badpak

De Aqua Sphere badpakken zijn naast stijlvol en comfortabel ook erg functioneel. De badpakken van Aqua Sphere helpen u een topprestatie neer te zetten. Deze badpakken geven u een prettige bewegingsvrijheid en een fantastische uitstraling.