Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Koelboxen

Een goede koelbox is onmisbaar tijdens een dagje strand of zwembad, maar ook wanneer u op reis gaat is een koelbox de ideale reispartner. Op Badenstrand vindt u een mooi assortiment aan hoogwaardige koelboxen die er voor zorgen dat u altijd en overal kunt genieten van koude dranken of vers voedsel. De koelboxen zijn eenvoudig mee te nemen, licht van gewicht en zijn beschikbaar in allerlei uitvoeringen en kleuren!

Koeltas

Wanneer u weinig plek in de auto over heeft en toch uw eten en drinken koud wilt houden, is een koeltas de beste optie. Een koeltas is flexibel en beweeglijk en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Daarnaast is een koeltas licht van gewicht. Zo kunt u deze gemakkelijk mee nemen naar uw eindbestemming. Een koeltas is erg comfortabel te dragen op uw schouder of rug, net als een normale schoudertas. U vindt op deze pagina een ruim assortiment aan koeltassen in verschillende soorten en maten. Zo zit er altijd één tussen die perfect is voor uw reis.

Koelelement

Tijdens een warme dag is het ideaal als u uw eten en drinken koel kunt houden. Dit kan door het mee te nemen in een koeltas of koelbox, maar dan blijft het lang koud als het geen elektrische box is. Daarom is een koelelement een fijn product die u mee kunt nemen. Koelelementen zorgen ervoor dat uw eten en drinken koud blijven in de tas of box. Ook op Badenstrand koopt u uw koelelementen van het merk Igloo. Stop ze een paar uur voor vertrek in de vriezer en haal ze eruit wanneer u op pad gaat.