Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

OluKaiHet prachtige merk OluKai is hèt lifestyle merk op het gebied van schoenen en slippers. OluKai heeft een grote collectie slippers die geïnspireerd zijn op invloeden uit de Hawaiiaanse cultuur. De slippers van dit merk worden ontworpen met oog op kwaliteit en design. De slippers van OluKai zijn daardoor stoer, elegant en zorgen er voor dat ze geweldig staan onder iedere zomerse outfit. De pasvorm is aangepast op een vrouwelijke leest en sluit hierdoor perfect aan op uw voet. Kortom, de perfecte combinatie van kwaliteit en design!

OluKai slippers

Het hippe merk OluKai heeft een groot assortiment zomerslippers in diverse kleuren, modellen en prints, die ervoor zorgen dat u uw slippers nooit meer uit wilt trekken. Geniet van urenlang loop- en draagcomfort en zorg ervoor dat u altijd goed gekleed voor de dag komt, met de slippers van OluKai. Via de filter kunt u selecteren op de door u gewenste producteigenschappen zoals maat, kleur, prijs en materiaal.

OluKai Slippers

De slippers van OluKai zijn gebaseerd op de Hawaïaanse stijl.Deze prachtige slippers zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer hoog draagcomfort. De slippers zijn een perfecte aanvulling voor uw zomerse outfit en hebben een hele stijlvolle uitstraling. Er zijn diverse teenslippers met of zonder print en dit merk heeft ook sandalen!

OluKai Sandalen

Prachtige Hawaïaanse sandalen vindt u bij Bad en Strand van het merk OluKai. Dit merk maakt de mooiste sandalen in zomerse sferen. De sandalen zijn stijlvol en elegant, maar bieden uw voeten ook een zeer fijne ondersteuning.De sandalen zijn voorzien van een ondersteunend voetbed en hebben de optimale pasvorm. OluKai is een ideale mix van stijl en comfort!