Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Zwembad onderhoud

Niemand houdt er van om te zwemmen in vies, troebel water. Door uw zwembad goed te onderhouden vergroot u uw zwemplezier dan ook alleen nog maar meer. Op deze pagina kunt u daarom terecht voor allerlei soorten zwembadonderhoud zoals filterpompen, zoutwatersystemen, zwembadcovers, schepnetten en andere onderhoudsaccessoires. Zorg deze zomer voor een helder blauw water dankzij de zwembadonderhoud producten van Badenstrand!

Chloortabletten

Met chloortabletten en chloordispensers wordt het onderhouden van uw zwembad een makkelijk klusje. Om u hierin te faciliteren heeft Badenstrand een aantal soorten chloortabletten in haar assortiment opgenomen. Als u het gemak van deze producten wilt ontdekken kunt u er op klikken om meer informatie te vinden over de werking van de tabletten. Onderhoud uw zwembad nu in een handomdraai met de chloortabletten van Badenstrand!

Zwembad accessoires

Op zoek naar accessoires om de look van uw zwembad helemaal af te maken? Ook dan bent u bij Badenstrand aan het juiste adres! Hier kunt u terecht voor items zoals zwembadladders, zwembadverlichting, zwembadverwarming en nog veel meer. We hebben zelfs poolsprayers en watervalsystemen met LED verlichting in de collectie opgenomen. Zoekt u eerder een zwembadstofzuiger of wilt u meer voor de pH waarde? Alles vind u hier. De zwembadaccessoires uit onze collectie komen van bekende merken zoals Intex en Bestway, zodat u verzekerd bent van een duurzame kwaliteit. Alles voor de finishing touch van uw zwembad vindt u hier!