Waimea

Het merk Waimea heeft producten die te maken hebben met de oorsprong van de naam. Waimea is namelijk een waar watersportparadijs. De producten van het merk Waimea zijn hier dan ook op geïnspireerd. De producten zijn niet alleen ontwikkeld voor watersporters, maar ook in samenwerking met watersporters. Zo weet u zeker dat de artikelen op deze pagina precies bieden wat ze u horen te bieden: veiligheid en plezier op het water.
 

Waimea Waterartikelen

Tijdens de warme zomerdagen is sporten misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar watersport natuurlijk wel. Heerlijk in de zee op een bodyboard, skimboard of lekker snorkelen. Waimea heeft allerlei gave artikelen om de zomerse waterpret nog leuker te maken. Ga bijvoorbeeld lekker peddelen met een opblaasboot van Wimea en duik daarna het water in om de onder water wereld te bewonderen met een duikbril. Al Waimea producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan dus erg lang mee. En daarbij zijn de producten verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en prints!

Waimea Zwembril

Zin om naar het strand te gaan? Op het strand spelen is leuk en in het water ook, maar onder water valt ook een hoop te beleven. Met de zwembrillen van Waimea komen onder water wonderen tot leven en gaat er een wereld voor u open. Is een zwembril niet wat u zoekt, maar wilt u liever snorkelen? Waimea heeft ook de mooiste snorkelsets.

Waimea Aquaschoenen

Gaat u zwemen op bij rotsen of liggen er veel schelpen? De aquaschoenen van Waimea bieden dan extra bescherming tijdens het zwemmen. Vooral bij waterbronnen in de natuur, zoals bijvoorbeeld een meer of de zee zijn deze schoenen fijn. De aquaschoenen kunnen ook van pas komen in het zwembad, omdat de schoenen meer grip geven dus kans op uitglijden verkleinen.