Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Freedom Moses

Freedom Moses Badenstrand

Freedom Moses ontwerpt slippers met een kleurrijk, cool, tijdloos design en zijn genderloos. Bij Freedom Moses hebben ze een sterk oog voor een verbeterde natuur. Zo zijn de slippers dierproefvrij en 100% veganistisch. Een relaxte levensstijl ontwikkelen zonder de wereld te beschadigen, dat is de missie van Freedom Moses. Daarnaast zijn de slippers waterdicht en kunnen ze met de hand gewassen worden. Om het helemaal af te maken zijn de slippers licht geparfumeerd waardoor het helemaal fijn is de slippers te dragen.

Freedom Moses slippers

De slippers van Freedom Moses zijn ontwikkeld met oog op de natuur. De missie is dan ook om een relaxte levensstijl te ontwikkelen zonder de natuur daarmee aan te tasten. Dit doen ze door slippers te creëren die 100% veganistisch en dierproefvrij zijn. Daarnaast maken ze geen onderscheid in slippers voor mannen of vrouwen, maar zijn ze allemaal genderloos. De slippers zijn ideaal om te dragen door de fijne pasvorm. Wanneer de slippers vies zijn geworden kunnen ze gemakkelijk met de hand gewassen worden.

Freedom Moses slippers dames

De slippers van Freedom Moses voor dames zijn ideaal voor in de zomer. U kunt deze duurzame slippers herkennen aan de verschillende vrolijke kleuren en printjes. Naast het zomerse uiterlijk zorgt de geïnjecteerde lucht in de zool van deze slippers voor een optimaal draagcomfort. Zo kunt u urenlang ongehinderd en in stijl over de boulevard lopen. Bekijk het ruime aanbod slippers voor dames en ontdek welk paar het beste bij u past.