StrandspullenBent u al klaar voor een dagje strand of voor de vakantie? Zo niet, niet getreurd! Met deze mooie producten maakt u uw strandbenodigdheden compleet. Op Badenstrand vindt u namelijk de meest zomerse strandtassen van zeer hoogwaardige materialen. Prachtig linnen in de mooiste kleuren, waarmee u zeker gezien mag worden! Tevens kunt u hier zonnebrand vinden, zodat u verantwoord op het strand kunt gaan liggen en uw huid goed wordt verzorgd. Stop deze in een van de Badenstrand strandtassen en u bent klaar om te gaan.

1 - 80 van 272

 

1 - 80 van 272

Strandaccessoires

Uw dagje strand of zonvakantie is uiteraard niet compleet zonder de juiste strandbenodigdheden. Zo mag een mooie roze opblaasflamingo bijvoorbeeld niet ontbreken aan het zwembad, kunt u de kids entertainen met diverse strandspellen en beschermt u uw huid goed tegen de zon met de juiste zonnebrand. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om goed voorbereid aan uw dagje relaxen te kunnen beginnen!


Koelbox

Een goede koelbox kan niet ontbreken tijdens een dagje strand. Badenstrand heeft een groot assortiment hoogwaardige koelboxen die er voor zorgen dat u altijd en overal kunt genieten van vers voedsel en koude dranken. De koelboxen zijn makkelijk mee te nemen, licht in gewicht en verkrijgbaar in allerlei kleuren.


Vlieger

Bent u graag actief op het strand? Koop dan een vlieger! Een vlieger zorgt voor urenlang vermaak. Al bij een klein windje, gooit u de vlieger op. Er zijn drie soorten vliegers. De bekende éénlijns vliegers, die uitermate geschikt zijn voor de kleintjes. De stuntvliegers waarmee u snelle bewegingen kunt maken. Tot slot zijn er de matrasvliegers. Dit zijn de grootste vliegers.


Picknickkleed

In de zomer wordt het weer tijd om lekker dagen door te brengen op het strand en in het park. Een mooi picknickkleed komt hierbij goed van pas. Neem een goed gevulde picknickmand mee, leg het kleed neer en plof lekker met zijn allen op het kleed. Badenstrand heeft picknickkleden in verschillende maten en prints.


Daarnaast heeft Badenstrand nog vele andere strandspullen in het assortiment: