Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Zwembandjes

Wanneer u met kinderen naar het water gaat zijn zwembandjes natuurlijk onmisbaar. Zo geniet u samen veilig en zorgeloos van zwem- en waterplezier. Het geeft een kind de vrijheid om te blijven drijven, in het water te kunnen spelen en te zwemmen. De zwemvleugeltjes moeten goed aansluiten op de armen zodat uw kind goed kan blijven drijven en de zwembandjes niet kunnen afglijden. Op Badenstrand vindt u veilige en leuke zwembandjes voor uw kind!

Zwembandjes 1 jaar

Vanaf 1 jaar is het veilig om kinderen zwembandjes aan te geven. Zorg dat de zwembandjes goed zitten en dus passend aansluiten aan de armen zodat ze niet naar beneden zakken. In de webshop hebben we verschillende zwemvleugeltjes en zwemschijven die geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Zwemschijven zijn gemaakt van kunststof en hoeven niet opgeblazen te worden, ze kunnen dus niet lek gaan. Vind hier de perfecte zwembandjes voor kinderen vanaf 1 jaar.

Zwembandjes 2 jaar

Op Bedenstrand hebben we een breed assortiment aan zwembandjes voor kinderen van 2 jaar. Het zijn zwembandjes van verschillende merken en hoge kwaliteit. De bandjes zijn niet alleen veilig maar ze hebben ook nog eens een leuke print. Welk kind wil er nu geen Frozen zwembandjes..? Vind hier de perfecte zwembandjes voor kinderen vanaf 2 jaar en geniet veilig en zorgeloos van zwem- en waterplezier.

Zwembandjes 3 tot 6 jaar

In ons assortiment kunt u ook zwembandjes vinden geschikt voor de leeftijd 3 tot 6 jaar. Op alle leeftijden is veiligheid belangrijk, dus het is belangrijk dat u de zwembandjes kiezen die bij uw kind passen. Ontdek ons assortiment en kies uit de beste producten!