Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Zwemvest

Wanneer u doet aan watersporten of een dagje het water op gaat met de boot is een zwemvest cruciaal. Het vinden van een zwemvest wat perfect om uw lichaam past kan een zoektocht zijn. Maar een zwemvest wat goed past is wel zeker een must wanneer u gaat suppen, wakeboarden of op de waterski's staat. Op Badenstrand vindt u dit zwemvest of reddingsvest, voor zowel kinderen als volwassenen, zodat u zorgeloos van het water kan genieten!

Reddingsvest

Een reddingsvest is zeker iets anders dan een zwemvest. Een reddingsvest is namelijk verplicht om aan boord te hebben van een geregistreerde motorboot of zeiljacht. Reddingsvesten zijn bedoeld om verdrinking te voorkomen en hebben hierdoor ook een veel hoger drijfvermogen dan een zwemvest. Reddingsvesten zijn geclassificeerd met 100N (newton), 150N of 275N, er moeten dus minimaal 100N kapiteinschap zijn om het een reddingsvest te mogen noemen.

Zwemvest kind

Wanneer u het water op gaat met kinderen wilt u er zeker van zijn dat kinderen een veilig en goed passend zwemvest dragen. Zorg er dus voor dat u een zwemvest voor kinderen aanschaft, deze hebben andere maten waardoor ze veel beter aansluiten op een kinderlichaam. Wanneer het goed past kan het zwemvest goed zijn werk doen. Natuurlijk hebben we op Badenstrandl zwemvesten van goede kwaliteit maar ook met leuke prints voor kinderen! Zo gaan kinderen veilig mee het water op.