Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers kind

Hieronder vindt u de ruime collectie aan kinderslippers van Badenstrand. Wanneer u op zoek bent naar kinderslippers voor uw kinderen bent u hier aan het goede adres. Op de camping, het strand en bij het zwembad is het voor kinderen heerlijk om op slippers te lopen. In het keuzemenu kunt u uw wensen en behoeften selecteren om de kinderslippers helemaal aan te passen aan de wensen van uw kind. Wanneer u meer informatie wilt lezen over de kinderslippers, klikt u op een van de onderstaande afbeeldingen. Hier kunt u uw kinderslippers ook direct online bestellen.

kinder slippers

Kinderslippers zijn ideaal voor tijdens de warme zomerdagen. Kies voor teenslippers als u naar het strand gaat of voor stevige Birkenstock of Teva slippers voor een actieve dag. Slippers voor kinderen zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes en in verschillende kleuren zodat ze altijd voldoen aan de eisen van uw kind. Met populaire flip flops van Havaianas maakt uw kind helemaal de blits.

Badslippers kind

Badslipppers voor kinderen zijn ideaal als jullie met het gezin een dagje naar het strand of zwembad gaan. De slippers zijn ideaal om te gebruiken op vakantie of onder de douche. Badenstrand heeft badslippers voor jongens en meisjes in verschillende kleuren en prints.

Teenslippers kind

Teenslippers zijn erg populair doordat ze erg comfortabel lopen en bij iedere outfit passen. Kinder teenslippers zijn te verkrijgen in verschillende modellen. Denk aan leren teenslippers of simpele flip flops. De teenslippers zijn geschikt voor jongens en meisjes. Daarnaast heeft Badenstrand ook een aantal baby teenslippers.