Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Waterschoenen

Waterschoenen zijn ideaal voor op vakantie of een dagje weg aan het water. Ze beschermen uw voeten tegen ongelijke ondergronden, scherpe stenen of dieren in het water. Waterschoentjes zijn dus ideaal wanneer u op vakantie gaat naar een meer of aan watersport doet. Daarnaast beschermen waterschoenen ook tegen hete ondergronden en ze geven extra grip. Op Badenstrand vindt u waterschoenen voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Met een paar waterschoenen bent u goed voorbereid voor een fijne vakantie aan het water!

Waterschoentjes

Uw voeten en die van uw kinderen wilt u natuurlijk goed beschermen. Waterschoentjes zijn hier de perfecte oplossing voor. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren dus voor ieder wat wils. Gaat u voor een waterschoen met klittenband sluiting of toch liever een rits of elastiek? Op Badenstrand hebben we een groot assortiment aan waterschoenen voor u en uw gezin, dus laat die vakanties maar komen!

Waterschoenen kind

Waterschoentjes zijn erg belangrijk om de voeten van uw kinderen te beschermen tegen scherpe voorwerpen of een ongelijke ondergrond aan de waterkant en onderwater. Door kinderen goede waterschoentjes aan te trekken kunnen ze zich vrij bewegen in het water en kunnen uw kinderen zich niet bezeren of verwonden. Met het ruime aanbod aan kinderwaterschoentjes vindt u op Badenstrand de perfecte waterschoenen voor uw kind!

Waterschoenen dames

Op vakantie wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van het water. Meren met veel steentjes of warm zand op het strand, met waterschoenen kunt u overal het water in. Op Badenstrand hebben we een groot aanbod aan dames waterschoenen die perfect aansluiten aan uw voet en comfortabel zitten. Hier vindt u dus voor iedere vrouw de perfecte waterschoen om zo zorgeloos aan het water te kunnen zijn.

Waterschoenen heren

Op Badenstrand vindt u comfortabele waterschoenen voor heren. Door het ruime aanbod en verschillende modellen hebben we voor iedere man een passende waterschoen. Een goede waterschoen is belangrijk om uw voeten te beschermen tegen scherpe voorwerpen of dieren die zich in het water kunnen bevinden. Vind hier de juiste waterschoen om mee op vakantie te nemen of watersport mee uit te oefenen.