Materiaal
Kleur
Inklapbaar
Merk
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Strandstoel

Op zoek naar een fijne strandstoel voor een dagje weg of gewoon in eigen tuin? Dan bent u bij Badenstrand aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u strandstoelen in verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Een strandstoel biedt net dat beetje extra comfort tijdens een dagje strand. De strandstoelen zijn wat lager, inklapbaar en licht in gewicht en daardoor ideaal om mee te nemen.

Strand stoel

Een strandstoel is een ideale accessoire voor een dagje strand. Het geeft net wat extra comfort dan een handdoekje op het zand. Op deze pagina vindt u allerlei verschillende strandstoelen met verschillende afmetingen en kleuren.. Doordat de stoelen extra licht zijn kunnen ze makkelijk meegenomen worden. Neemt u zelf een kijkje op Badenstrand en ontdek het ruime assortiment strandstoelen.

Strandstoel opvouwbaar

Op Badenstrand vindt u een ruim assortiment aan strandstoelen. De stoelen zijn verkrijgbaar i verschillende afmetinge en kleuren. Daarnaast zijn de strandstoelen ook opvouwbaar, dit maakt het erg comfortabel om ze onderweg mee te nemen. De stoelen bieden zijn lager en bieden meer comfort op het strand. Neem een kijkje op onze website en ontdek uw favoriete stoel!