Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

HavaianasHavaianas is het merk op het gebied van rubberen slippers. Dankzij haar grote assortiment aan hippe slippers die ook nog eens heerlijk comfortabel lopen is Havaianas al jarenlang marktleider op de rubberen slipper markt. De slippers refereren nog steeds naar hun Japanse roots waar de slipper op gebaseerd is, door het rijstpatroon dat op bijna iedere Havaianas slipper aanwezig is. Het simpele maar stijlvolle design in combinatie met vele verschillende kleuren is er altijd wel een Havaianas slipper die bij uw outfit past. Het is daarmee de ideale slipper voor in de zomer!

Havaianas slippers

Wie slippers nodig heeft, denkt gelijk aan Havaianas. Havaianas is al jaren marktleider op het gebied van rubberen slippers. De slippers van Havaianas zijn ideaal voor de zomerdagen op het strand, in het zwembad of voor onder de douche. De teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints en lopen erg comfortabel.

Havaianas Dames

Een vrouw moet altijd een goed paar slippers in de kast hebben. De teenslippers van Havaianas zijn niet alleen comfortabel, maar ook nog eens stijlvol. De slippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Havaianas Heren

Badenstrand heeft ook een groot aanbod aan Havaianas voor mannen. De rubberen slippers lopen comfortabel en zijn verkrijgbaar in mooie kleuren en dessins. De slippers zijn heerlijk luchtig in de zomer en ideaal voor op het strand of rondom het zwembad.

Havaianas Kind

Aan de kleintjes is ook gedacht. Badenstrand biedt Havaianas aan voor jongens, meisjes en baby's. De Havaianas zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes en dessins. De slippers zijn gemaakt van stevig rubber en zijn waterproof.


Ook leuk om te bekijken zijn de volgende modellen: