Levertijd
Korting

Regatta

Alle producten van Regatta

Regatta is een wereldbekende leverancier van sport- en outdoorkleding. Het merk is al meer dan 30 jaar actief in deze sector en diens positieve reputatie is verdiend. Regatta levert altijd producten met een hoogstaande kwaliteit en voorzien van allerlei handige snufjes. Zo levert Regatta onder andere stijlvolle en sportieve zwemkleding. De zwemkleding is voorzien van een modern ontwerp en heeft een lange levensduur. Op onze site vindt u informatie over de producten van Regatta.

Regatta Zwemkleding

Het merk Regatta is ruim 35 jaar al toonaangevend in de sport-, reis en outdoorkleding. Dit merk heeft passie voor buiten en is ontstaan om mensen te enthousiasmeren om naar buiten te gaan. Op Bad en Strand is een collectie van de mooiste zwembroeken, bikini's en badpakken van Regatta te vinden. Dit merk is geschikt voor dames, heren en kinderen.

Regatta Bikini

De bikini's van Regatta worden verkocht per onderdeel. De maat van een bovenstukje is voor velen anders dan de maat van het broekje. Zo kunt u dus de perfecte bikini samenstellen. Ook kunt u natuurlijk mixen tussen verschillende bikini's en een leuke set creëren.

Regatta Badpak

De badpakken van Regatta zijn er in verschillende dessins. U kunt kiezen uit badpakken in een egale kleur, maar als u meer van een printje houdt dan is Regatta ook uw merk. Regatta is er voor iedereen die lekker wilt zwemmen.

Regatta Zwembroek

De zwembroeken van Regatta zijn er in verschillende modellen. Zo zijn er korte zwembroeken en wat langere. De zwembroeken van Regatta zijn erg comfortabel. De meeste zwembroeken zijn egaal van kleur of hebben een subtiele opdruk.