Materiaal
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Lenskleur
Merk
Serie
Montuurvorm
Uitneembare lens
Spiegelende glazen
Antislip montuur
Diameter lens (mm)
Breedte neusbrug (mm)
Pootlengte (mm)
Prijs
Levertijd
Korting

Zonnebril dames

Zonnebril kopen

Vrijwel iedereen wordt blij van de eerste warme zonnestralen op het gezicht. Zodra het eerste zonnetje gaat schijnen bent u klaar voor de zomer. Om uw ogen echter ook goed tegen de zon te beschermen, mag een mooie zonnebril uiteraard niet in uw zomergarderobe ontbreken. Op Badenstrand.nl vindt u een uitgebreide collectie dames zonnebrillen in alle soorten, maten en kleuren. Voor iedere vrouw een geschikte bril!

Zonnebrillen dames

Een goede zonnebril is erg belangrijk om uw ogen te beschermen tegen potentiële UV-straling. Badenstrand verkoopt zonnebrillen met spiegelende glazen, polariserende glazen, gekleurde glazen en meekleurende glazen. Daarnaast heeft Badenstrand een groot assortiment inklapbare zonnebrillen en zonnebrillen die u over uw bril kunt dragen. Natuurlijk moet een zonnebril ook mooi zijn. Badenstrand heeft daarom dames zonnebrillen in verschillende kleuren en monturen. Kies voor een ronde zonnebril, pilotenbril, sport zonnebril of de populaire clubmaster of wayfarer zonnebril. De zonnebrillen voor dames zijn van hoogwaardige merken als Sinner, Brunotti en POC.

Ronde zonnebril dames

Ronde zonnebrillen zijn nog altijd in. U kunt kiezen voor een bruine ronde zonnebril, een zwarte ronde zonnebril of een gespiegelde ronde zonnebril. Ronde zonnebrillen zijn erg leuk voor dames en makkelijk te combineren met vele zomerse outfits.

Piloten zonnebril dames

Een pilotenbril is een bekend model voor dames. Na jaren is de piloten zonnebril nog steeds erg populair. De pilotenbril is te verkrijgen in verschillende stijlen. Met spiegelglazen, een zwarte piloten bril of liever een gekleurde pilotenbril. Badenstrand heeft voor iedere vrouw de perfecte bril!

Sport zonnebril dames

Bent u wat sportiever ingesteld? Badenstrand heeft ook een groot assoriment dames sport zonnebrillen. De sport zonnebrillen zijn ideaal om te dragen tijdens verschillende sporten, maar zijn ook leuk voor dagelijks gebruik. Kies voor een zwarte zonnebril of een zonnebril in een opvallende kleur.