Kleur
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Strandtent

Een strandtent is een must have tijdens een dagje strand. Door middel van een strandtent creëert u een schaduwplek die u beschermt tegen het felle zonlicht. Op Badenstrand vindt u strandtenten in verschillende kleuren en afmetingen. Deze tenten zijn erg duurzaam en licht in gewicht en daarom makkelijk mee te nemen tijdens een dagje weg. Bij deze tenten zitten meegeleverde haringen, scheerlijnen en stokken.

Pop up strandtent

Op Badenstrand vindt u een duimaanbod met verschillende strandtenten waaronder een pop up strandtent. Een pop up strandtent is ideaal om mee te nemen voor een dagje strand of een dagje uit. De tenten zijn opvouwbaar en klappen open wanneer u het uit de verpakking haalt. De tenten zijn licht in gewicht en daarom ook comfortabel om mee te nemen. Met een tent creëert u een plek zonder zon en wind waar u heerlijk kunt genieten van uw dag. Neem een kijkje op de pagina en kies uw favoriet.

Strand tent kopen

Als u een strand tent wilt kopen bent u bij Badenstrand aan het juiste adres. U vindt hier strand wuifels en strandtenten in verschillende kleuren en afmetingen. Een strand tent is namelijk ideaal om u zowel te beschermen tegen de felle zon als de wind. Hierdoor kunt u optimaal genieten van een heerlijke zonnige dag aan het strand. Doordat de tenten inklapbaar zijn kunt u ze gemakkelijk meenemen. Bekijk het aanbod op Badenstrand!