Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Strand spellen

Om een dagje aan het strand of een complete strandvakantie helemaal compleet te maken, biedt BadenStrand een uitgebreide collectie strandartikelen aan. Het strand is voor kinderen onlosmakelijk verbonden met spelen en bewegen. Daarom heeft BadenStrand ook een collectie sport- en spelartikelen opgenomen, die speciaal geschikt is voor op het strand. Deze collectie bestaat uit diverse artikelen van topmerken als Wainmea, Avento en Get & Go. Een dagje uit naar het strand met een auto vol strand spellen staat natuurlijk garant voor uren speelplezier. Het is dan ook heerlijk om de kids druk bezig te zien met lol maken. Daarnaast heeft u zelf ook wat meer rust, heerlijk toch?

Waterspeelgoed

Zorg ervoor dat uw kinderen zich nooit meer hoeven te vervelen tijdens een dagje strand of zwembad, met de waterspeelgoed producten op Badenstrand. Van volleyballen tot vliegers en van strandballen tot beachballsets. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor urenlang speelplezier. Bovendien zijn de producten gemaakt van de allerbeste materialen, zodat deze zomers lang mee blijven gaan. Ideaal!

Volleybal

Lekker volleyballen op het strand of in het park geeft het ultieme zomergevoel. De zomer is nog fijner als u met het gezin of met vrienden lekker kunt volleyballen in de avond of in het zonnetje. Onze volleyballen zijn van hoge kwaliteit en zijn een leuke manier om lekker actief bezig te zijn deze zomer.

Strandbal

Een strandbal is het ideale vermaak om mee te nemen. De bal vult u gemakkelijk met lucht zodra u op het strand bent en kunt u makkelijk leeg laten lopen om op een compacte manier te vervoeren. Onze opblaasbare ballen zien er vrolijk uit en zijn van goede kwaliteit. Geniet van leuke spellen deze zomer met een van onze strandballen.

Beachballset

Liever actief op het strand dan alleen maar luieren in de zon? Met onze beachballsets kunt u zich lekker uitleven op het strand. Het lijkt makkelijk maar niets is minder waar. Daag u zelf uit om zo vaak mogelijk over te slaan met de bal op het strand. Gegarandeerd plezier!


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit:

  • Badminonsets

  • Jeu de Boulesset

  • Voetballen

  • Volleybalnetten