Alle kinder strandkleding

Bij Bad en Strand vindt u een enorm assortiment aan slippers, sandalen, instappers, zwemkleding en strandlakens speciaal voor kinderen. U vindt hier alles voor kinderen voor de warme zomerdagen. Door de vrolijke kleuren en prints ziet uw kind er altijd stijlvol uit en door de hoogwaardige materialen gaat uw kind comfortabel de zomer door!

1 - 80 van 458

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6
 

1 - 80 van 458

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Alle kinderartikelen

Zonnebrillen, zwembroeken, wetsuits, zomerschoenen, slippers of sandalen. Op Badenstrand vindt u een ruim assortiment zwemartikelen voor kinderen van Topmerken als Birkenstock en en Brunotti. Badenstrand heeft zwemkleding voor jongens en meisjes.

Zwemkleding kind

BIj Badenstrand hebben we een groot aanbod met zwemkleding speciaal voor kinderen. Voor zowel jongens en meisjes in verschillende maten. Zo zit er altijd iets tussen wat bij uw kind past. Een regenboogwaaier aan kleuren om de perfecte zwemoutfit uit te kiezen.

Kindersandalen

Het voordeel van sandalen is dat de zool wat steviger is en dus meer bescherming bied dan een slipper. Daarnaast blijft een sandaal ook makkelijker aan de voet van uw kind zitten en wordt het dus minder snel verloren. Ideaal voor tijdens het buitenspelen op de warme zomerdag.

Zomerschoenen kind

Bij Badenstrand hebben we verschillende soorten zomerschoenen voor kinderen. Zomerschoenen zijn vaak licht van kleur en hebben een zijn gemaakt van een dun materiaal zodat het in de warmere tijd van het jaar niet snel zal gaan zweten.

Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: