Geschikt voor
Type zwembroek
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat broek
Prijs
Levertijd
Korting

Zwemshort kind

Badenstrand heeft een groot assortiment stoere zwemshorts voor jongens, maar ook aan meisjes is gedacht. Een zwemshort is ideaal om over een bikini of badpak te dragen als je iets meer bedekt wilt zijn. U kunt kiezen uit korte en lange zwemshorts voor kinderen. Daarnaast zijn de zwemshorts verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Ga voor een lekker fel kleurtje of een zomers printje en steel de show op het strand of in het zwembad!

Kinder zwemshort

Badenstrand heeft een ruim assortiment zwemshorts voor kinderen van bekende topmerken als Brunotti, O'Neill en Regatta. De zwemshorts zijn van goede kwaliteit en slijtvast zodat uw kind jarenlang plezier heeft van de nieuwe zwemshorts. Badenstrand biedt zwemshorts aan voor jongens en meisjes en in verschillende kleuren, modellen en prints.

Zwemshort jongens

De zwemshorts voor jongens zijn ideaal voor een dagje zwemmen. U kunt kiezen uit een lange of korte zwemshort. De zwemshorts zijn verkrijgbaar in stoere kleuren en prints, zodat uw kind altijd de perfecte zwemshort vindt!

Zwemshort meisjes

De zwemshorts voor meisjes zijn leuk om te dragen over een bikini of badpak. U kunt kiezen voor een zwemshort in een bijpassende kleur of voor een zwembroek met print. De zwemshorts zijn heerlijk comfortabel en van goede kwaliteit, waardoor de mooie kleuren worden behouden!