Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Badlaken Groot

Bent u van plan om deze zomer naar het strand te gaan en heeft u daar nog een badlaken voor nodig? Bekijk dan snel ons brede assortiment aan badlakens en verwen uzelf. De aanschaf van een groot badlaken brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u languit gaan liggen zonder helemaal in het zand te zitten. Uiteraard is kwaliteit wel van belang. De kwaliteit bij badlakens wordt gemeten door het aantal gram per vierkante centimeter. Hoe zwaarder het badlaken per vierkante centimeter, hoe beter de kwaliteit. Op Badenstrand vindt u een ruim aanbod en verschil in afmeting, kleur en opdruk. Zoek een leuk badlaken uit en u bent klaar voor een dagje strand!

Grote badlakens

Een groot badlaken wordt meestal gebruikt voor op het strand of een bed aan het water. Het is belangrijk dat een badlaken aan een aantal eisen voldoet. Zo moet het laken een minimum absorptie vermogen hebben, bepaalde lengte, en goede kwaliteit. Per persoon zijn de eisen van een groot badlaken verschillend. Vandaar dat er op Badenstrand diverse modellen en merken aangeboden worden. Verder zijn de badlakens voorzien van een leuke print of vrolijke figuren. Als u specifiek op zoek bent naar grote badlakens dan zijn de Kikoys, Hamamdoeken en zomerse Fauta's een aanrader om naar te kijken!

Grote zwarte badlakens

Voor een dagje strand is een groot badlaken ideaal. Bij Badenstrand vindt u dan ook een ruim assortiment aan grote badlakens in verschillende kleuren, maten en opdrukken waaronder grote zwarte badlakens. De badlakens nemen snel vocht op waardoor ze fijn zijn voor een dagje strand. Als u op zoek bent naar echte grote badlakens zijn Kikoys, Hamamdoeken en Fauta's zeker een aanrader. Deze badlakens kunnen tevens voor meerdere doeleinde gebruikt worden.