Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers jongens

Badenstrand heeft verschillende soorten slippers voor jongens. Denk aan teenslippers, gekleurde slippers, zwarte slippers of slippers met print. Slippers zijn ideaal in de zomer onder een korte broek. Slippers zijn lekker luchtig en gemakkelijk uit te trekken. Daarnaast lopen de slippers van Badenstrand erg comfortabel. Bent u op zoek naar slippers die meer ondersteuning bieden? Kijk dan eens bij het merk Birkenstock.

Jongens slippers

Slippers zijn ideaal voor uw kind om mee buiten te spelen of te zwemmen. Slippers zijn lekker luchtig en gemakkelijk aan en uit te trekken. De slippers voor jongens zijn verkrijgbaar in stoere kleuren en prints. Zo vindt uw zoon altijd de perfecte slipper. Naast jongens slippers verkoopt Badenstrand ook slippers voor meisjes en baby's. Gebruik de filters van het scherm om het zoeken naar uw ideale jongens slipper nu nog eenvoudiger te maken!

Badslippers jongen

Op zoek naar jongens badslippers? Badenstrand heeft een groot assortiment slippers voor jongens. Handig voor op vakantie, in de douche of voor een dagje naar het strand. De badslippers zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Teenslippers jongen

Draagt uw kind liever teenslippers? Op Badenstrand vindt u teenslippers voor jongens in alle kleuren en modellen. Lekker voor op het strand of gewoon rondom het huis. De jongens teenslippers hebben stoere kleuren en gave prints.

Slippers jongens maat 34

Bent u opzoek naar nieuwe slippers voor uw zoontje die voorzien zijn van een schitterend design? Dan helpen wij u graag de perfecte slippers te vinden op Badenstrand. Met een paar comfortabele slippers is uw kindje voorzien van gemak komende zomer. De slippers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, zo ook maat 34. Kiest u voor een slipper met een vrolijke print? Of gaat u toch liever voor een effe slipper met een prachtige kleur?