Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Havaianas Slim

Havaianas Slim

De Havaianas Slim slippers hebben door het fijnere model een elegante look. Hierdoor kun je de slipper niet alleen aan naar een dagje strand, maar zijn de Havaianas Slim zwart bijvoorbeeld ook perfect voor een avondje uit. De volledig rubberen zool is zeer soepel en de bandjes zitten perfect om uw voet waardoor de slippers zeer comfortabel zijn om op te lopen, ook voor langere afstanden. Kies voor de Havaianas Slim slippers als u een elegante, comfortabele en kwalitatief goede slipper zoekt voor de warme dagen.

Slippers Havaianas Slim

De Havaianas Slim slippers zijn één van de populairste modellen van Havaianas. De bandjes en de vorm van de Slim slippers zijn wat dunner en eleganter waardoor ze onder vrijwel iedere outfit passen. De hippe slippers zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en voelen erg comfortabel aan. De mooie en praktische slippers refereren nog steeds naar hun Japanse roots door middel van het rijstpatroon dat op nog bijna elke slipper terug te vinden is. De slippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

Havanianas slim dames

Havanianas, ooit opgericht in 1962 en geïnspireerd door de traditionele Japanse sandaal is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf. Waar vroeger door een productiefout perrongelijk de eerste slipper met een groene band werd gefabriceerd is er in 2006 bewust gekozen voor een kleurrijke collectie slippers met een dunne band. En met succes, want de slipper viel direct in de smaak bij de dames. Deze slipper met tijdloos design en verfijnde band is niet alleen functioneel, maar tegelijkertijd elegant en bijzonder comfortabel. Wilt u het met eigen ogen zien? Bekijk nu de hele collectie in onze webshop!