Schoenmaat
Type slipper
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Havaianas dames

Havaianas Dames

Een goede rubberen slipper voor de warme dagen hoort iedere vrouw in haar kast te hebben. Havaianas is al jarenlang marktleider op het gebied van comfortabele rubberen slippers. De klassieke en tijdloze modellen staan perfect bij iedere outfit. Kies voor een slipper in een neutrale kleur of juist in een vrolijk kleurtje of print. Met de slippers van Havaianas zit u altijd goed. De slippers zijn ideaal voor een warme zomerdag aan het strand of op het terras.

Havaianas slippers dames

Havaianas staat al jarenlang bekend om haar grote assortiment hippe en trendy slippers. Badenstrand biedt verschillende dames slippers van Havaianas aan in alle kleuren van de regenboog en met verschillende prints. Door de flexibele rubberen zool van de Havaianas is de slipper niet alleen een mode accessoire maar loopt deze ook nog eens heerlijk. Naast dames slippers biedt Badenstrand ook heren, kinderen, en baby slippers aan.

Havaianas goud

In 1969 ontstond door een fabricagefout de eerste variant op de standaard wit-blauwen Havaianas slipper. De productiefout bracht ons de eerste slipper met groene band. Een daverend susses en ontzettend populair onder consumenten. Tegenwoordig zijn de slippers in haast iedere kleur denkbaar te verkrijgen. Zo ook in het goud. Deze edelmetalen kleur zorgt voor een chique en elegante uitstraling. Op Badenstrand vindt u meerdere slippers in deze sierlijke kleur. Welke slipper past het best bij u?