Aquanova

Aquanova is een Belgisch kwaliteitsmerk dat een brede collectie van badkamerlinnen en badkameraccessoires heeft. De producten van Aquanova brengen sfeer in uw badkamer en/of WC en zorgen ervoor dat deze mooi worden aangekleed. De badlinnen producten van Aquanova zijn van een schitterende dikke kwaliteit en zullen jarenlang mooi en kleurvast blijven. De vele accessoires zijn met zorg ontworpen en daarnaast zeer functioneel. Bij Badenstrand kunt u terecht voor het actuele aanbod van Aquanova, iedere nieuwe collectie wordt natuurlijk direct aan ons assortiment toegevoegd.

1 - 80 van 303

 

1 - 80 van 303

Aquanova

Bent u op zoek naar een handdoeken en badlakens? Dan bent u bij Aquanova aan het juiste adres! Dit kwaliteitsmerk heeft de zachtste badhanddoeken en strandlakens van zeer hoge kwaliteit. Dit badtextiel is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt veelal verkocht in sets van drie. Zo kunt u een mooie textiel set samenstellen voor zomerse wateractiviteiten!


Aquanova Badlakens

De heerlijke badlakens van kwaliteitsmerk Aquanova zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor voelen de badlakens zacht en comfortabel aan. De badlakens zijn daarbij ook zeer sneldrogend en nemen het vocht goed op bij het afdrogen. De kwaliteit is hoog en de badlakens van Aquanova geven u erg lang plezier.


Aquanova Handdoeken

De zeer zachte en comfortabele handdoeken van topmerk Aquanova worden gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De handdoeken gaan hierdoor flink wat wasbeurten mee, dus u heeft extra lang plezier van de kwaliteit van Aquanova. De uitmuntende kwaliteit staat voor een goede afwering en voorkomt een rafelende handdoek.