Type Product
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Strandhanddoek

Bij Badenstrand heeft u veel keuze als u opzoek bent naar zachte en comfortabele strandhanddoeken in diverse soorten en maten en met verschillende kleuren en designs. Badenstrand heeft in het uitgebreide assortiment ook lichtgewicht strandhanddoeken zoals: fouta's, hamamdoeken en kikoys. Dit zijn heerlijke strandhanddoeken, want deze zijn extra licht en gemakkelijk mee te nemen op reis. De handdoeken zijn gemakkelijk klein op te vouwen en drogen erg snel. Daarnaast zijn de fouta, hamamdoek en kikoy mega hip tegenwoordig en een echte zomertrend. U kunt de selectiebalk gebruiken om uw ideale strandhanddoek te vinden.

Strand handdoeken

Wie graag veel keuze heeft uit diverse kwaliteitsmerken zit goed bij Badenstrand. Wij bieden namelijk een ruim assortiment strand- en badlakens aan van meer dan 10 verschillende topmerken. Deze merken hebben samen meer dan 100 uiteenlopende strandhanddoeken. Er zijn verschillende modellen, kleuren, materialen en afmetingen. Zo vindt u altijd een strandhanddoek die geschikt is voor uw vakantie of dagje weg. Wij bieden bijvoorbeeld ook de mooiste lichtgewicht strandhanddoeken aan zoals fouta's, hamamdoeken en kikoys. Deze doeken zijn heerlijk dun, drogen snel en zijn mega hip. Wilt u weten wat bij u past? Kijk rond in onze webshop. Badenstrand heeft bijvoorbeeld ook een ruim assortiment strandhanddoeken en badlakens voor kinderen, met allerlei leuke prints. U kunt de selectiebalk gebruiken om te vinden wat u zoekt.

Strandhanddoek groot

Voor nog meer strandplezier kiest u voor een extra grote strandhanddoek. Grote strandhanddoeken zijn heerlijk om op te liggen omdat u er helemaal op past en zo geen last heeft van het zand. De grote strandhanddoeken zijn lekker zacht en verkrijgbaar in verschillende maten en prints.