Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Zwemkleding meisjes

Lekker met het gezin op vakantie, een dagje naar het zwembad of zwemmen in de plaatselijke recreatieplas? Fijne zwemkleding kan niet ontbreken. Voor uw dochter heeft Badenstrand verschillende soorten zwemkleding. Zo hebben we zomerse zwembroeken die over een bikini of badpak gedragen kunnen worden. Een fijn badpak waarmee je lekker baantjes kunt trekken of een wetsuit voor de echte water avonturiers.

Meisjes zwemkleding

Badpakken, zwembroeken of wetsuits. Badenstrand heeft het allemaal. Kies een fijn badpak voor de echte zwemmers onder ons. Een zwemshort die over bikini of badpak gedragen kan worden, bijvoorbeeld als jullie even een hapje gaan eten in een strandtent. Daarnaast heeft Badenstrand ook wetsuits voor de avontuurlijke vakanties. De zwemkleding is van goede kwaliteit van topmerken als Brunotti en Aqua Sphere.

Badpak meisjes

Met een prachtig badpak kan uw kindje heerlijk genieten aan het strand of zwembad. Een badpak blijft namelijk zeer goed zitten tijdens het zwemmen, dit levert veel comfort op in het water. Op Badenstrand bieden wij u graag het ruime assortiment aan badpakken voor meisjes aan, van merken als Brunotti en Protest. Daarnaast zijn de badpakken verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, hierdoor zit er altijd een leuk badpak voor uw kindje bij. Met welk badpak van Badenstrand gaat uw kindje stralen komende zomer?

Meisje bikini

Een prachtige bikini mag komende zomer zeker niet ontbreken in de kast van uw dochter. Met een hoogwaardige bikini kan uw kindje optimaal genieten in het water. Op Badenstrand bieden wij u graag de ruime collectie bikini's aan voor meisjes. Deze bikini's worden enkel gemaakt van de beste materialen, daardoor is de kwaliteit van de items zeer goed. Door de schitterende kleuren en prints zal uw kindje de show stelen aan het zwembad met deze beeldige bikini's.

Zwemshort meisjes zwart

Heerlijk spelen aan het zwembad of het strand met een fijn zwemshort aan. Daar wordt ieder kindje blij van tijdens de warme zomerdagen. Een zwemshort mag daarom ook zeker niet ontbreken in de kast van uw dochter. Met een zwemshort van Badenstrand haalt u stijl en comfort in huis voor komende zomer. De shorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen van merken als Brunotti. Door de felle kleuren en schitterende prints zit de perfecte short voor uw kindje er altijd bij.