Geschikt voor
Materiaal
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Lenskleur
Serie
Montuurvorm
Uitneembare lens
Spiegelende glazen
Antislip montuur
Diameter lens (mm)
Breedte neusbrug (mm)
Pootlengte (mm)
Prijs
Levertijd

Sinner zonnebril

Voor comfortabele en trendy zonnebrillen moet u bij Sinner zijn. De fijne zonnebrillen van Sinner zorgen er voor dat u heerlijk van de zon kunt genieten zonder last te krijgen van uw ogen. Door gebruik te maken van de beste materialen, innovatieve technologieën, unieke designs en kleuren zorgt Sinner ervoor dat er altijd een geschikte zonnebril voor u bij zit.

Sinner bril

Sinner heeft zonnebrillen voor het hele gezin. Heren kunnen kiezen uit de meest uiteenlopende modellen en kleuren. Van sportieve zonnebrillen tot populaire pilotenbril modellen. Voor dames heeft Sinner moderne zonnebrillen waar al uw vriendinnen jaloers op zullen worden. Van zonnebrillen met ronde glazen tot zonnebrillen met spiegelende glazen. Daarnaast heeft Sinner ook aan de kids gedacht, stoere zonnebrillen voor jongens of hippe, kleurrijke zonnebrillen voor meisjes. Zelfs voor de allerkleinsten heeft Sinner zonnebrillen in het assortiment. Deze zonnebrillen zijn voorzien van een handige elastieken band zodat de zonnebril goed blijft zitten. Met de zonnebrillen van Sinner worden uw ogen goed beschermd tegen de zon en ziet u er stijlvol uit!

Sinner zonnebril heren

Een zonnebril is een onmisbaar accessoire. Het beschermt uw ogen tegen de felle zonnestralen maar zorgt er ook voor dat u goed kunt zien. Bij Sinner zijn er speciale zonnebrillen voor heren. Deze zonnebrillen zijn voorzien van de meest uiteenlopende modellen en kleuren. Zo zijn er sportieve modellen, maar ook de populaire pilotenbril is niet weg te denken uit het assortiment.

Sinner zonnebril dames

Ook vindt u bij Sinner zonnebrillen voor dames. De verschillende modellen zijn onder andere pilotenbrillen, sportieve brillen maar ook brillen waar u de show mee steelt. Zo zijn er ook brillen met ronde glazen, spiegelende glazen of vierkante glazen. Sinner maakt gebruik van de beste materialen, innovatieve technologieën en unieke designs. Neem een kijkje op de pagina om het assortiment te ontdekken.